HÁTIZSÁK PROGRAM
a
Mese Mese Játéknál

TANULJ VELÜNK HÁTIZSÁK DIÁKKEDVEZMÉNNYEL!

Szeretnéd jobban megismerni a 3-7 éves és a 7-10 éves korosztályt érintő drámapedagógia módszertanát?

Jó helyen jársz. Képzéseinken keresztül közvetlen gyakorlati úton tanulhatsz bele a drámajátékok, a dramatikus folyamatok, a dramatizálások, és a drámás mese-játék világába.

Érdekel a drámás foglalkozásvezetés és a különböző játékformák használata?

Találkozz szakértő tanfolyam vezetőinkkel, vegyél részt a gyakorlatias szemléletű tréningeken, és gazdagítsd magad az óvodai, valamint az általános iskola alsó tagozatát érintő drámapedagógia módszertanával.


NÉZD MEG A TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓT! 
(csak 2 és fél perc)

Mi szükséges a HÁTIZSÁK diákkedvezmény használatához?

1 lépés: FONTOS, hogy legyen egy érvényes diákigazolványod, ami mutatja, hogy épp melyik közoktatási vagy felsőoktatási intézmény diákja, hallgatója vagy (a matrica miatt az elejére és a hátuljára is szükség lesz).
VAGY ha diákigazolványt nem használsz, akkor kérj a tanulmányaidat folytató intézményből egy nevedre szóló eredeti iskolalátogatási igazolást (legyen rajta a neved, az intézmény pecsétje és egy hivatalos személy aláírása).

2. lépés: Tájékozódj az egynapos és a 30 órás képzéseinkről: https://mesemesejatek.hu/kepzesek/

3. lépés: Válaszd ki a Neked tartalom szerint tetsző vagy szükséges egynapos vagy 30 órás képzést: https://mesemesejatek.hu/webshop/

4. lépés: Vásárláskor a kupon ablakocskájába írd be HATIZSAK2020, és kattints a kupon beváltása gombra (ekkor élesíted a kosárban a -20%-ot).

5. lépés: Klikkelj a kifizetésr,e és figyeld az e-mail postafiókodat, mert a visszaigazoló e-mail hamarosan érkezik.

6. lépés: Ezután töltsd ki az egynapos vagy 30 órás képzés regisztrációs lapját. Csatold fel a regisztrációs lapra a diák vagy hallgatói jogviszonyt igazoló mellékletet.

7. lépés: Időnként ellenőrizd majd a postafiókodat, hogy érkezett-e a Mese Mese Játék csapatától időközi tájékoztató leveled.

ENNYI az egész. 🙂

Ha most vagy a későbbiekben bármilyen kérdésed adódik, ne halogass semmit, írj nekünk, hogy tudjunk segíteni!

info@mesemesejatek.hu

Szeretettel várunk Téged!

HATIZSAK2020

EGYNAPOS KÉPZÉSEK ÉS 30 ÓRÁS KÉPZÉSEK
diákkedvezménnyel