Lila Csomag

7000 Ft

Lila Csomag

A 2019. augusztus 23-án megszervezett, óvodapedagógusoknak szóló drámapedagógiai szakmai nap színe a lila volt. Így ez lett a termékcsomag ismertetője is. 🙂

Mit találsz a Lila Csomagban?

 1. A MESE és JÁTÉK – drámapedagógia az óvodában című elektronikus könyvet
 2. A Hozd közelebb a mesét – minitréninget
 3. A Játék a mesében – minitréninget

 

Cikkszám: LILA01 Kategória:

Leírás

A Lila Csomagként elnevezett termékcsoportba a 2019. augusztus 23-án Kecskeméten megszervezett MESE és JÁTÉK –  drámapedagógia az óvodában című szakmai nap belépő jegyeihez tartozó kiegészítő szakanyagok kerültek.

A szakmai nap alap részvételi díja egységes volt, azonban a résztvevők lehetőséget kaptak a jelentkezéskor  különböző kiegészítő szakanyag kínálatból választani. Ezek a kiegészítők  egyben jegykategóriákat is jelentettek.  A Lila Csomagban a rendezvény magasabb árkategóriás jegyeinek tartalma található.

Háromféle tartalommal töltöttük meg ezt a csomagot:

 1. A MESE és JÁTÉK – drámapedagógia az óvodában című elektronikus könyv
  A MESE és JÁTÉK szakmai nap előadásainak, műhelyfoglalkozásainak  kibővített összefoglaló kötete, illetve más tervezést segítő szakanyagok gyűjteménye. (bővebben)
 2. Hozd közelebb a mesét – minitréning*
  Használd a drámajátékokat vagy a tanítási dráma elemeit a mesélések előtt és után! Készítsd elő egy rövid foglalkozással a gyermekcsoportot a mese befogadására. Élj a drámajátékok és a tanítási dráma elemek adta lehetőségekkel, építs utat velük a gyermekek szíve és a gondolkodása közé. Hozd közelebb játékkal a mesét!
 3. Játék a mesében – minitréning*
  Ezzel a minitréninggel bevezetünk a drámajáték adta keretjáték lehetőségeibe.
  Ha nem vagy drámapedagógiában jártas, akkor is érteni fogod, hogy hogyan használd a keretjátékot. Ha ismered a drámapedagógia világát, vagy volt már valamilyen drámás képzésben részed, akkor úgy fogod érezni, a keretjátékkal újabb végtelen tárház nyílik meg előtted.  Ezzel a játékformával sok játékvariációra adódik lehetőség, aminek csak a kedved és az ötleteid szabnak határokat. Kalandra fel!

*A csomagban található  két minitréning önmagában és más termék kiegészítőjeként  nem kapható.  Ezek csak a  Lila Csomag kapcsolódó termékei.  A minitréningek  oldalunk tanulószobájában egyéni belépő kód  használatával korlátlan ideig, többször is megtekinthetőek. 

A termékcsomag használatához
jó időtöltést,
alkotói és tervezői kedvet
és
lelkes pillanatokat kívánunk!