Szerepjáték, mese-játék e-book (pdf)

3500 Ft

e-book változat (pdf)


Szerepjáték, mese-játék

a dramatikus interaktív mesélés és történetmondás bemutatása az óvodai irodalmi nevelésben

Szerzők:Fehér Éva-Szatmáriné Márton Tímea
Szerkesztő: Dr. Galuska László Pál
Kiadó: szerzői kiadás, 2019
Nyelv: magyar
Oldalszám: 150
Méret: A5 (148 × 210)
Formátum: pdf
ISBN 978-615-6001-00-9

 

Cikkszám: MMJ001 Kategória: Címke:

Leírás

e-book változat (pdf)

Kevés az olyan irodalmi nevelésről szóló szakirodalom, amely a drámapedagógia lehetőségeit is firtatja. Ez a könyv ilyen. Helyet találtunk az interaktív mesélési technikák körében olyan drámapedagógiai szemléletű mesemondásnak, amely figyelembe vesz gyermekirodalmi, művészetpedagógiai, élménypedagógiai és drámapedagógiai szempontokat is. Használható napi szinten az óvodában akár irodalmi kezdeményezésen, akár egy-egy témahét, projekt keretén belül.  Temérdek lehetőséget kínál a játszónak és a játékvezetőnek a kreatív gondolkodásra és számtalan módot nyújt a sokrétű alkalmazására. Ezért szeretjük, ezért alkalmazzuk, és ezért ajánljuk.
A módszertani összefoglaló óvodapedagógusoknak készült, de nem csak nekik szól. Igaz, hogy a kézikönyvként is funkcionáló fejezetek elsősorban az óvodai mesélési eljárások világába vezetik be az olvasót, azonban a dramatikus interaktív mesélés és történetmondás technikájának leírása nem csak a 3-7 éves gyermekekre vonatkoztatva kerül bemutatásra.

+ BÓNUSZ!
(2019.11.25-től!) Aki az e-book formátumú könyvet honlapunkon keresztül rendeli meg, egy BÓNUSZ-t is kap a szakkönyv mellé: ez pedig a Legyél része a mesének – minitréning, amely három tananyagrészre lebontva – összesen 200 percben – példákkal magyarázva mutatja be a dramatikus interaktív mesélési módszert.  A felvételre rögzített tréninget a könyv egyik szerzője, Fehér Éva vezeti.

A jogvédett minitréning eléréséhez a honlapunkon fiók regisztráció szükséges! Ezt követően, a vásárlás után, a felvétel korlátlan számú megtekintésre  elérhetővé válik!

 

 

 

 


Komment

[ninja_form id=2]