Szerepjáték, mese-játék papír könyv

3800 Ft

Papír könyv változat


Szerepjáték, mese-játék

a dramatikus interaktív mesélés és történetmondás bemutatása az óvodai irodalmi nevelésben

Szerzők: Fehér Éva – Szatmáriné Márton Tímea
Szerkesztők: Dr. Galuska László Pál

Kiadó: szerzői kiadás, 2019
Nyelv: magyar
Oldalszám: 125
Méret: B5 (170 × 230)
nyomdai példány
ISBN: 978-615-6001-04-7

Cikkszám: MMJ002 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Papír könyv változat

Kevés az olyan irodalmi nevelésről szóló szakirodalom, amely a drámapedagógia lehetőségeit is firtatja. Ez a könyv ilyen. Helyet találtunk az interaktív mesélési technikák körében olyan drámapedagógiai szemléletű mesemondásnak, amely figyelembe vesz gyermekirodalmi, művészetpedagógiai, élménypedagógiai és drámapedagógiai szempontokat is. Használható napi szinten az óvodában akár irodalmi kezdeményezésen, akár egy-egy témahét, projekt keretén belül.  Temérdek lehetőséget kínál a játszónak és a játékvezetőnek a kreatív gondolkodásra, és számtalan módot nyújt a sokrétű alkalmazására. Ezért szeretjük, ezért alkalmazzuk, és ezért ajánljuk.
A módszertani összefoglaló óvodapedagógusoknak készült, de nem csak nekik szól. Igaz, hogy a kézikönyvként is funkcionáló fejezetek elsősorban az óvodai mesélési eljárások világába vezetik be az olvasót, azonban a dramatikus interaktív mesélés és történetmondás technikájának leírása nem csak a 3-7 éves gyermekekre vonatkoztatva kerül bemutatásra.

+ BÓNUSZ!
(2019.11.25-től!) Aki a papír alapú könyvet honlapunkon keresztül rendeli meg, egy BÓNUSZ-t is kap a szakkönyv mellé: ez pedig a könyv mellékletében szereplő Csillagszemű Juhász című mese dramatikus interaktív mesélési módszerrel bemutatott foglalkozásának videója. Mesélő a könyv egyik szerzője, Szatmáriné Márton Tímea.

A jogvédett oktató videó eléréséhez a honlapunkon fiók regisztráció szükséges! Ezt követően, a vásárlás után, a felvétel korlátlan számú megtekintésre  elérhetővé válik!

 

 


 

További információk

Tömeg 0,25 kg
Méretek 24,5 × 17 × 0,9 cm

Érdekelhetnek még…